refurbished

NIEUW OF REFURBISHED?

Het grote voordeel van refurbished hardware is dat het veel goedkoper is dan nieuwe hardware.  Je bespaart namelijk al snel tot 70% op de kosten.  De gebruikte apparatuur heeft Fidendum-IT opgekocht en volledig gerenoveerd.  Ook hebben wij de apparaten uitgebreid getest.  Pre-owned hardware kopen doe je bij Fidendum-IT alleen van A-merken, zoals IBM, Cisco, EMC, Lenovo, Dell, HP en Apple. Garantie, service en kwaliteit zijn hierbij onze speerpunten.  Fidendum-IT heeft ruime ervaring met refurbished & new en denkt graag met u mee welke aanschaf het beste aansluit op uw wensen en behoefte.

DUURZAME HARDWARE

De pre-owned hardware is heel voordelig en ook zeer duurzaam. De apparaten worden namelijk niet vernietigd, maar opnieuw gebruikt. Alle hardware is gecertificeerd en je krijgt standaard 12 maanden garantie. Hierdoor weet je zeker dat je een betrouwbare IT-omgeving krijgt van de beste kwaliteit.

PC’S, LAPTOP’S, SERVERS, STORAGE EN NETWORKING

Voor scherpe prijzen leveren wij onder andere refurbished pc’s, laptops, servers, storage en networking. Als jouw bedrijf of klant aan het groeien is, is het voor de efficiency belangrijk dat de infrastructuur ook ontwikkelt. Door te investeren in ‘nieuwe’ apparaten zorg je voor uitstekende beveiliging, veel opslagmogelijkheden en een netwerk waar veel clients op kunnen functioneren.

 

Fidendum-IT heeft ruime ervaring met refurbished & new, denkt met u mee en lost het voor u op!  Neem contact met ons op: bel 0118-233300, mail ons op info@fidendum-it.nl of vul het contactformulier in, U hoort spoedig van ons!